top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Laskutusta freelancereille. Chattaa, soita tai tapaa meidät kasvotusten!

Ota yhteyttä meidän kumppaeihin liittyen

Esittelemme yhteistyökumppanimme sivuillamme koska uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen.

Meille on tärkeää auttaa yrittäjiä löytämään parhaat kumppanit elinikäiselle bisnesmatkalle.

 

Kumppaneita valitessa meille oli äärimmäisen tärkeää, että voimme seistä yritysten takana sekä uskoa heidän palveluihin. Tästä syystä olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, joiden kanssa olemme työskennelleet yhdessä ja olemme varmoja heidän olevan toimialansa parhaimmistoa.

LUOTETTAVAT YHTEISTYÖKUMPPANIT

HR-tilipalvelun logo
Elon logo
LahiTapiola logo
Nooa Saastopankin logo
Ytittajat logo

HR-tilipalvelu Oy

Valtuutettu tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan ammattitaitoisesti sekä kirjanpidossa että tilipalveluissa. HR-tilipalvelu Oy on oikea paikka sinulle, joka tarvitsee reaaliaikaista kirjanpitoa, sähköistä taloushallintoa ja ihmisystävällistä palvelua.

 

"Pidä huolta yrityksestäsi, me huolehdimme numeroista!"

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Elo

Elo on Suomen suosituin yrittäjäeläkevakuutuksen tarjoaja. He ovat keskittyneet pitkään yrittäjien palvelemiseen ja tarjoavat ensiluokkaista palvelua ja tietoa yrittäjille. Voit oppia lisää Eleosta Elo.fi -sivustolla

LOCALTapiola-RYHMÄ

LocalTapiola-ryhmä on asiakkaiden omistama keskinäinen yritysryhmä, joka palvelee yksittäisiä, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. Vakuutuspalveluiden lisäksi LocalTapiola tarjoaa yrityksille rahoitus- ja sijoituspalveluita. Lue lisää LocalTapiola Company -sivulta.

Nooa Säästöpankki

Jos haluat enemmän pankkisuhteestasi. Nooa Säästöpankki on pankki, joka tarjoaa rehellisiä ja ketteriä pankkipalveluita pääkaupunkiseudun ihmisille. Nooa Säästöpankki on oikea yhteistyökumppani sinulle ja yrityksellesi pelataksesi yrityspankkiirin kanssa, jonka tavoitat suoran numeron kautta. Tutustu Nooa Säästöpankin yrityspalveluihin täällä.

SUOMEN YRITTÄJÄT

Yrittäjyydessä on vahvuus ja uskomme yrittäjyyteen ja yhteistyön voimaan. Yhteistyö tuo voimaa. Olemme suomalaisten yrittäjien jäseniä. Haluamme auttaa ja ohjata freelancer-yrittäjiä parhaalle mahdolliselle tielle. Olitpa askeleesi, polkusi, edistyksesi hitaasti tai rauhallisesti - autamme sinua ja haluamme tarjota sinulle parhaat vaihtoehdot.

bottom of page